کاروان آسیایی شکست حصر غزه پس از گذشت 6 روز از سفر خود ، هم اکنون در ایران هستند.
این کاروان که ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 17 آذر ، از پاکستان وارد ایران و شهر زاهدان شده است ؛ هم اکنون (پنج شنبه 18 آذر) وارد شهر کرمان شده اند و مورد استقبال مردم این شهر قرار گرفته اند.
حدود 65 نفر آزادیخواه مسلمان و سایر ادیان از کشورهای هندوستان، پاکستان، ژاپن، اندونزی و نپال و افزون بر 25 ایرانی اعضای این کاروان را تشکیل می دهند.
این افراد صبح جمعه به طرف یزد عزیمت می کنند و در نهایت با گذر از اصفهان، قم، زنجان، تهران و تبریز وارد خاک ترکیه می شوند
در ضمن برنامه «راز» از شبکه ی 4 سیما ، موضوع این هفته برنامه خود را که پنجشنبه هر هفته راس ساعت 21:30 به طور زنده پخش میگردد ، به موضوع «کاروان آسیایی همبستگی با مردم فلسطین» اختصاص داده است.
اخبار لحظه به لحظه ی این کاروان را می توانید از سایت کاروان آسیایی شکست حصر غزه دنبال کنید.
کار نمادین و درخشان اعزام کاروان دریایی به غزه ، باید در دهها شکل وشیوه ی دیگر بارها و بارها تکرار شود . (مقام معظم رهبری)
شکر خدا در راستای مبارزه ی مردمی با رژیم اشغالگر قدس و آزادی غزه ی در بند هم اکنون حرکاتی صورت پذیرفته و می پذیرد. ان شاء الله که این حرکات ادامه داشته باشد. امید است که به نتیجه ی نهایی برسد.
یکی از این اقدامات مثبت ، راه اندازی کاروان های آزادی به سمت غزه است. تا کنون شاهد اعزام چند کاروان از اروپا به مقصد غزه بودیم که اگر اخبار را دنبال می کرد به حتم خبر های ویژه ی آن را شنیده و دیده اید.
اما این بار کاروان بعدی از آسیا به راه افتاده و حساسیت و ویژگی آن اینست که این کاروان مدتی در ایران خواهد بود. به همین جهت فعلا به برنامه ی سفر این کاروان بسنده میکنم :
برنامه های سفر " کاروان آسیایی غزه "
1. زاهدان
2. کرمان
3. اصفهان
4. قم
5. تهران
6. زنجان
7. تبریز
همچنین اخبار مربوط به این کاروان را می توانید از سایت فارسی کاروان آسیایی غزه دنبال کنید.
در 26 مارس 1935 در صفد به دنیا آمد. آموزش ابتدایی را در همانجا فرا گرفت.
پس از اشغال فلسطین در 1948 با خانواده اش در سوریه مسکن گزید و دوره ی متوسطه را در آنجا گذراند.
تحصیلات عالی خود را در رشته ی حقوق دنبال کرد. آنگاه به شوروی رفت و از فرهنگستان خاور شناسی مسکو به دریافت مدرک دکترا نایل شد.
فعالیت های سیاسی را از 1954 در سوریه آغاز کرد و به کمک یوسف نجار و کمال عدوان هسته ی اولیه سازمانی را بنیان نهاد که در 1961 به جنبش فتح پیوست.
در آغاز تشکیل ارتش آزادی بخش فلسطین برای تامین نیاز مالی آن به تکاپو برخاست.
وی در سیزدهمین نشست شورای ملی فلسطین به عضویت کمیته اجرایی ساف در آمد. او که مسئولیت امور عربی و بین المللی ساف را بر عهده داشت ، به کشورهای مختلف جهان سفر کرد. محور اصلی این مسافرت ها ، کمک نظامی ، تحکیم روابط دو جانبه و تحقق صلحی عادلانه و پایدار بود.
با تلاش او ملاقات هایی میان نمایندگان ساف و سران رژیم صهیونیستی در کشورهای اروپایی ترتیب یافت.
همچنین نخستین بار زمزمه ی صلح با رژیم صهیونیستی از سوی وی در شورای ملی فلسطین مطرح شد.
او به عنوان کارشناس بررسی تجمع یهودیان در سرزمین های اشغالی شهرت دارد و در این راستا معتقد است که با وا داشتن یهودیان مهاجر به ترک فلسطین ، مقدمات فروپاشی جامعه ی رژیم صهیونیستی از درون فراهم می شود.
آنچه بیش از همه در شخصیت سیاسی ابومازن جلب توجه می کند ، روحیه ی محافظه کارانه ی اوست. شاید به این سبب بود که توانست تا سال 1995 عضویت خود را در کمیته ی اجرایی ساف حفظ کند.
وی به منظور اطلاع از موضع آمریکا در قبال فلسطین و ارائه راه حل های مسالمت جویانه ، بارها با مقامات آمریکایی دیدار و گفت و گو کرد. در این ملاقات ها در برابر نقض برخی تعهدات دو جانبه از سوی آمریکا ، از خود واکنشی نشان نداد.
او در خصوص بر پایی دولت مستقل فلسطین در کرانه ی باختری رود اردن و نوار غزه محرمانه با مقامات رژیم صهیونیستی به گفتگو نشست.
وی سرانجام با هدایت و طراحی آمریکا به امضای توافق نامه ی اسلو تن داد.
ادامه مطلب را بخوانید
رژیم صهیونیستی از سفر دهها نفر از خانواده های اسرای فلسطینی به عربستان جهت ادای مناسک حج ممانعت کرد.
وزیر امور اسرای فلسطینی تشکیلات خود گردان فلسطین " عیسی قراقع " گفت :
طی روز های گذشته ، رژیم صهیونیستی از سفر دهها تن از خانواده های اسرای فلسطینی از طریق پل « ملک حسین » میان فلسطین و اردن به عربستان ، برای ادای مناسک حج ، ممانعت کرد.
رژیم صهیونیستی از سفر 32 فلسطینی که از بستگان اسرای فلسطینی و تعدادی از آنان نیز از اسرای آزاده بوده اند ، به عربستان جهت حضور در موسم حج جلوگیری نمود.
این وزیر تشکیلات خود گردان همچنین اشاره کرده است که این مخالفت ها با وجود هماهنگی های از قبل صورت گرفته با این رژیم صورت گرفته و تلاش ها در راستای لغو این ممنوعیت ، به نتیجه نرسیده است.
تا کنون 700 تن از بستگان و اعضای خانواده های اسرای فلسطینی که بیش از 15 سال در زندانهای رژیم اشغالگر قدس به سر می بردند ، برای ادای مناسک حج از کرانه ی باختری و قدس اشغالی 1948 به عربستان عزیمت نموده اند.
قبلا 200 تن از این فلسطینیان به خاطر دلایل واهی و ناشناخته ی رژیم صهیونیستی از این سفر منع شده بودند که با پیگیری های وزارت اسرای فلسطینی ، این ممنوعیت بر طرف گردیده است ؛ اما ممنوعیت از سفر برای این 32 فلسطینی همچنان باقی است. (1)
این اقدامات رژیم صهیونیستی در این برهه و در روند مذاکرات سازش کاملا معنا دار و مغرضانه می باشد.
هر چند مردم فلسطین ، دولت قانونی آنان و جنبش ها و گروههایی که برای آزادی فلسطین تلاش می کنند ، بارها گفته اند که این تحرکات بی فایده بوده.
چه خوب بود که این رفتارهای و به واقع این عکس العمل های رژیم صهیونیستی را ، سران عرب و گروههای سازشگر فلسطینی به درستی می دیدند و تحلیل صحیحی از آن می نمومدند...
1- منبع [ با کمی تغییر ]
نوشته شده در : 30 آبان 1389
مسلمان کجا را نشانه گرفته ای ...؟!
سنگت را به که می زنی ...؟
[ عکس مربوط است به رمی جمرات حجاج بیت الله الحرام ]
کجا را نشانه گرفته ای ...؟!
مسلمان !
من تنهایم ...
[ عکس مربوط است به انتفاضه فلسطین ]
می بینید که یک دولت پوشالی اسرائیل در مقابل مسلمین ایستاده که اگر مسلمین مجتمع بودند ، هر کدام یک سطل آب به اسرائیل می ریختند او را سیل می برد... (1)
1- از بیانات راهبردی حضرت امام خمینی (ره) - صحیفه نور جلد 8 - 25 / 5 / 1358
نوشته شده در : 26 آبان 1389