از عجایب است. این مطلب از عجایب است که ثروت در دست شرق است ، این ثروت مهم نفت در دست شرق است ، در دست مسلمین است - اینکه در ممالک اسلامی است - این مخازن بسیار مهمی که دنیا به واسطه ی آن هر مملکتی پیشرفت کرده است به واسطه این مخازن پیشرفت کرده است ؛
هر جنگی مقدم شده است ، هر مملکتی در جنگ مقدم شده است ، به واسطه ی موجهای نفت مقدم شده است ؛
اینها در دست شماست ، عراق به حمدالله نفت دارد ، ایران بحمدالله نفت دارد ، کویت نفت دارد ، حجاز [عربستان] نفت دارد ، نفت دست مسلمین است.
آنها باید بیایند به شما تملق بگویند ، دست شما را ببوسند ، پای شما را ببوسند و این ذخایر را به قیمت أعلی القیم بخرند ؛
شما نباید از آنها یک تملقی بگویید ، ان شاء الله نمی گویید ، آنها باید تملق شما را بگویند ؛ ثروت دست شماست.
مع ذلک انسان می بیند که مطلب اینطور نیست. جوری مستعمرین این مطلب را درست کرده اند که بعض ممالک را بازی دادند وخیال می کنند که نه ، باید از آنها هم یک تملقی بگویند ، به آنها هم یک تعارفی بدهند ، تا اینکه ثروت آنها را هم ببرند ، این تأسف دارد. (1)
امام خمینی (ره) - 1344/8/23
1- تبیان دفتر نوزدهم
اگر ممالک اسلامی با جمعیتی که یک میلیارد تقریباً هست ، مخازن بزرگی که دارند ، اینها اگر به یک نحو ، اتحادی با هم پیدا بکنند ، بزرگترین قدرت هستند. (1)
امام خمینی (ره)
1- تبیان - دفتر نوزدهم - 1358/2/23
هشتمین کنفرانس بین المللی موسسه بین المللی قدس یکشنبه 15 اسفند 1389 (6 مارس 2011) با حضور عمر البشیر رئیس جمهور سودان ، خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس و تعدادی از شخصیت های سیاسی فلسطینی ، عربی و بین المللی در شهر خارطوم پایتخت سودان آغاز به کار کرد.
این کنفرانس با شعار « همه باهم از قدس حمایت می کنیم و همه با هم قدس را به دامن امت فلسطین بازمی گردانیم » برگزار شد.
برنامه های این کنگره :
این همایش به منظور همبستگی عربی و اسلامی و جهانی و بسیج نیروها برای محافظت از بیت المقدس برگزار می شود.
هشام یعقوب مدیر اطلاع رسانی موسسه بین المللی قدس ، نهضت ملت های عربی را تمجید کرده و آنرا پشتوانه و عامل حمایتی اساسی برای ملت فلسطین دانست.
ادامه مطلب...
ملت مسلمان تونس ، پس از 23 سال دیکتاتوری و خفقان حکومت زین العابدین بن علی ، رئیس جمهور دیکتاتور و دست نشانده ی غرب ، توانستند با انقلاب خود و سرنگونی حکومت ظلم ، به آرمان های خود دست پیدا کنند.
مردم مسلمان تونس ، اولین نماز جمعه ی خود را در آرامش در تاریخ جمعه 1 بهمن 1389 مطابق با 21 ژانویه 2011 ، اقامه کردند.
در زمان ریاست جمهوری بن علی، نیروهای پلیس در جلوی در مساجد می ایستادند. و گزارش کسانی را که اغلب برای ادای فریضه الهی نماز به مسجد می آمدند به سازمان اطلاعات تونس ارایه می دادند.(1)
یکی از شهروندان تونسی در مصاحبه با یک خبرنگار جلوی در ورودی مسجد قدس در پایتخت تونس، گفت: ما پیش از این نمی توانستیم آزادانه نماز بخوانیم اما اکنون شاهد خیل عظیم جمعیت مسلمانان به ویژه جوانانی هستیم که گروه گروه وارد مسجد می شوند.(1)
در ادامه ی مطلب تصاویری را از اقامه ی اولین نماز جمعه ی مردم تونس ببینید :
ادامه مطلب...